preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
 
Brojač posjeta
Ispis statistike od 15. 3. 2013.

Ukupno: 251195
Nova web stranica naše škole!

Dragi učenici, roditelji,

i svi ostali posjetitelji naše web stranice!

 

Izrada nove web stranice naše škole je pri kraju. Sve aktualne informacije od sada možete vidjeti na

https://osvnazor-pisarovina.hr/ !!!

 

Kao i svake godine, i ove smo planirali različite projekte koje ćemo provoditi s djecom, a o kojima možete nešto i ovdje saznati!

 

Terenska nastava - posjet muzejima i kazalištu u Zagrebu

Planiranjem i provođenjem terenske nastave stvaraju se kvalitetniji odnosi između učenika i učitelja i učitelja međusobno te povećava motivacija i interes učenika za nastavne sadržaje

 

Dan zahvalnosti za plodove zemlje - Dani kruha

Cilj je ukazati učenicima na prirodna bogatstva koja imamo u svojem okruženju, potaknuti ih da shvate vrijednosti koje imamo i poučiti ih kako da iskoriste prirodna bogatstva. Ove godine, u suradnji s TZ Pisarovina, imat ćemo humanitarnu prodaju kruha, kolača i drugih proizvoda od plodova zemlje na Trgu Stjepana Radića.

Projektom ćemo razvijati kreativnost i poticati preradu plodova zemlje. Projekt završavamo degustacijom pripremljenih jela te zabavom i druženjem učenika i mještana.

 

Jesen u šumi , Zima u šumi i Proljeće u šumi 

Učenici će se baviti praćenjem promjena u prirodi i uočavati sadržaje koji se obrađuju u nastavi obilaskom pojedinih lokaliteta interesantnih učenicima. Jedan od ciljeva je i zbližavanje učenika koji se ne susreću često jer su razdvojeni u područnim školama.

 

Fašnik

U veljači ćemo imati Fašnik u školi. Učenici razrednenastave kostimirat će se u poznate osobe ili događaje iz sadašnjosti/prošlosti. 

 

Čitamo mi, u obitelji svi

Svakog petka učenik nosi knjižničnu naprtnjaču kući. U srijedu je vraća u školu i u 15 minuta prepriča lijepe doživljaje čitanja u obitelji te da pročita svoje dojmove iz knjige dojmova. Sljedeći petak naprtnjaču preuzima drugi učenik. Nakon završetka projekta knjige se stavljaju na police knjižnice na korištenje svim ostalim članovima knjižnice.

"Bookmark Project"

Projekt kojim se obilježava mjesec školskih knjižnica (listopad). Učenici će izraditi straničnike (bookmark) koje ćemo razmijeniti sa školom partnerom. Tema ovogodišnjeg projekta je  “Connecting Communities and Cultures”. 

"Zajedno više možemo"

Cilj projekta je unapređivanje zdravlja i razvoj zdravih stilova života. Promicanje pravilnih odnosa. Pružanje pomoći mladima u razvijanju vještina kojima će se oduprijeti negativnim pritiscima izvana. Unapređivanje zdravlja i prevencija bolesti.

Svake godine s učenicima i njihovim roditeljima provode se razne aktivnosti s ciljem informiranja i prevencije različitih vrsta ovisnosti i nasilja u okviru Nacionalnog programa za suzbijanje ovisnosti i u suradnji s PU Jastrebarsko.

„PIA“ – (Prevencija i alternativa) je program koji ima za cilja upoznati učenike i informirati ih o štetnostima duhanskih proizvoda, alkohola i opojnih droga.

„MAH1“ i „MAH2“ - „Mogu ako hoću“ je program kojim su se roditelji i učenici u pratnji roditelja upoznali sa samozaštitnim ponašanjem te s opasnostima koja nose sredstva ovisnosti.

 

 

 

 


 

Dan ružičastih majica

Nacionalni dan borbe protiv vršnjačkog nasilja

Priloženi dokumenti:
Dan ruzicastih majica.pdf


 

Učenici, pročitajte!

Informirajte se o sigurnosti unutar pružne mreže i na željezničkoj infrastrukturi!


Za 8. razrede!

U Centru za informiranje i savjetovanje o karijeri provode se aktivnosti za učenike završnih razreda osnovne škole vezano za odabir srednje škole i budućeg zanimanja.

I ove godine za učenike su pripremili aktivnosti za vrijeme praznika. Učenici i roditelji se mogu predbilježiti za sudjelovanje direktnim javljanjem u Centar, kako je opisano u letku. 


Bibliobus

Sljedeći dolazak bibliobusa  je 14. 3. 2018.


Vozni red
Priloženi dokumenti:
VOZNI RED SKOLSKIH AUTOBUSA.docx


 

Obavijest roditeljima

Priloženi dokumenti:
Obavijest roditeljima.docx


TražilicaKalendar
« Srpanj 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji


Korisni linkovi
Dnevni tisak

Obrazovanje
 • skole.hr

preskoči na navigaciju